Gaber

Gaber´s kernekompetence er plast; de har udviklet og patenteret deres egen Technopolymer. Denne Technopolymer er antistatist, ridsefast, smudsafvisende, UV-bestandig, fleksibel dog stabil og findes i mange farver.

 

Gaber® har siden år 2000 undgået brugen af ​​forurenende stoffer, samt opprioriteret brugen af de bedst anvendelige genbrugsmaterialer. Gaber® introducerer udelukkende produkter på markedet, som kan produceres i henhold til gældende miljølovgivningen, både i forhold til fremstilling og til bortskaffelse af møblernes separate dele. Gaber® promoverer forebyggelse af miljøforurening og har således i deres nye faciliteter etableret et solcelleanlæg, som forsyner virksomheden med alt anvendt energi. Herud over er der etableret et uafhængigt affaldssorteringssystem, som sikre højst mulige udnyttelsesgrad af genanvendelse. En stor del af produkterne har en GREEN GUARD GOLD certificering. 

 

Gaber´s produktion er en 0-spilds produktion, hvilket vil sige, at alt produktionsaffald anvendes af Gaber® som sekundært råmateriale.

Trædele og pap er FSC/PEFC certificeret. Certifikater på krom-delene, technopolymer, polster, skum mv. kan rekvireres.

 

Alle møbler er testet på akkrediteret testinstitut CATAS. Certifikater på møblerne kan rekvireres. 
Gaber´s technopolymer tåler afspritning i opløsningen 75% v/v


Se mere på Gaber.it

PRODUKTKATALOG >>