mo


I eget navn designer, udvikler og producerer vi møbler og tilbehør.TEKSTILE LØSNINGER

Tekstiler kan skabe helhed og binde en indretning sammen. En god tekstil løsning gør en stor forskel for det endelige udtryk. Med afsæt i mange års erfaring og indgående kendskab til materialer, samt indsigt i myndighedernes krav til tekstiler og tekstile produkter i offentlige rum, sourcer, designer, udvikler og producerer vi de gode løsninger.


Vi har således udviklet sækkestole, udendørs- puder og hynder, puder til indendørs brug, strikkede plaider, strikkede metervarer,  vævede metervarer til vægbeklædning og meget andet. Produkterne udføres i vores navn, med mo label eller som private lable med Jeres logo. 


PRIVATE LABEL

Vi designer, udvikler og producerer tekstile løsninger for forhandlere der ønsker produkter i eget navn, f.eks. puder og plaider; strikket eller vævet.

  

Vi har et netværk af gode, pålidelige systuer i Danmark og i østeuropa , som vi sourcer igennem og vi anvender egne udviklede tekstiler samt tekstiler fra  producenter i hele europa. Vores speciale er udendørsprodukter og sikring af de krav der stilles  til de vejrbestandige egenskaber, kvalitet og vedligeholdelse.  Det færdige produkt er monteret med kundens egen logolabel, al øvrig mærkning, vaskeanvisninger mv.


Vi udarbejder gerne et designoplæg, med forslag til farver og størrelser.

Kontakt os for at høre nærmere ang. minimumsmængder og priser.